بارگذاری...

رنگ پودری سایان رنگ

کاربر گرامی خوش آمدید

سایت در حال به روز رسانی می باشد

برای اطلاع از تخفیف ها، در خبرنامه عضو شوید

User Rating: 0 / 5

خرید رنگ پودری | آشنایی و بررسی فرمولاسیون پوشش های پودری

خرید رنگ پودری | آشنایی و بررسی فرمولاسیون پوشش های پودری : پوشش های پودری، پوشش هایی هستند که تقریباً تمام مواد اولیه آنها را مواد جامد تشکیل می دهند. این پوشش ها بعد از مطالعات بسیار در سال 1962 وارد بازار مصرف شدند. با افزایش مصرف و تکامل دانش تولید آنها در سال های بعد، ظرفیت تولید رشد روز افزونی یافت، به نحوی که میزان تولیدآنها در سال 1969 به 1300 تن در سال رسید.

خرید رنگ پودری

خرید رنگ پودری و نگاهی به اجزای یک پوشش پودری

مواد تشکیل دهنده پوشش های پودری را می توان به شکل زیر دسته بندی کرد:
1)رنگ پایه
2)رنگدانه
3)پرکننده

خرید رنگ پودری و بررسی رنگ پایه:

خرید رنگ پودری
رنگ پایه شامل رزین، سخت کننده ها و مواد افزودنی است.رزین از مواد پایه و اساسی تشکیل دهنده یک پوشش پودری است که سبب تشکیل یک لایه منسجم و پیوسته برای اختلاط مواد و پدید آمدن لایه ای یکنواخت با خواص مطلوب و دلخواه می شود. رزین پوشش های پودری را می توان به دو دسته زیر تقسیم نمود:
الف)رزین گرما نرم
ب)رزین گرما سخت
سخت کننده ها یا عوامل پخت موادی هستند که در واکنش با رزین ها در کوره در زمان و دمای مناسب عمل پخت را انجام می دهند. این مواد همچون دیگر مواد تشکیل دهنده باید جامد، جریان پذیر و دارای دمای ذوب بالا باشند و طی فرایند آسیاب و دانه بندی ایجاد مزاحمت نکنند.

خرید رنگ پودری و نگاهی به رنگدانه ها

در اثر وجود رنگ دانه ها در مخلوط اولیه خواصی چون ایجاد پوشش، فام و افزایش مقاومت در مقابل خوردگی حاصل می شود. رنگدانه ها می توانند سفید، سیاه، یا به رنگ های دیگر باشند. این رنگدانه ها به دو گروه آلی و معدنی تقسیم می شوند.

خرید رنگ پودری

بررسی پرکننده ها رنگ پودری

این مواد را می توان به دودسته پر کننده ها و افزایش دهنده های طول زنجیر تقیسم کرد. افزایش مناسب این دسته از مواد، به غیر از کاهش قیمت تمام شده سبب بهبود برخی از خواص از جمله مقاومت جوی و در بعضی از موارد افزایش پوشش دهی می گردد.
 
مواد افزودنی

مواد افزودنی گروهی از مواد اولیه هستند که برای اصلاح روش کاربرد و شکل ظاهری رنگ های پودری به کار می روند. این افزودنی ها ممکن است به صورت زیر دسته بندی شوند:

1-عوامل جریان یابی Flow Agent
2-عوامل گاز دار Degassing Agent
3-مات کننده هاAgent Matting
4-عوامل بافت دهی (جرمی، چروک، چکشی و ...) Texturing Agent
5-پایدار کننده های نوری Light Stabilizers
6-عوامل جریان یابی خشک Dry Flow Agent
7-کاتالیزورها Catalysts
8-موم ها Waxes
9-افزودنی های ضد الکتریسیته Electrostatic Additives

مات کننده ها، شکل دهنده های سطح، کاتالیزورها و افزودنی های ضد الکتریسیته ساکن برای گروه دیگری از ترکیبات مناسب اند.
افزودنی مناسب باید جامدی با دمای ذوب یا دمای انتقال شیشه ای بیش از 50 درجه سانتی گراد باشد تا در مقادیر اندک بتواند فعال و موثر باشد. اگر افزودنی مورد استفاده به حالت مایع باشد، باید به شکل Master batch یا جاذب حامل سیلیکا به کار رود.

خرید رنگ پودری
عوامل جریان یابی عوامل جریان یابی به رنگ های پودری اضافه می شوند تا عیوب و نقص های سطح مثل دهانه آتشفشانی را برطرف کرده و به افزایش همواری و یکنواختی پوشش پودری کمک کنند. خیس شوندگی زیر لایه نیز برای رسیدن به چسبندگی و پیوستگی مطلوب عامل مهمی به شمار می رود.

هرچند نقش افزودنی ها کاملاً معلوم نشده است، ولی اثر آنها روی کشش سحطی رنگ و یک نواختی مواد روی سطح نیز از عوامل اساسی به شمار می آید.

خرید رنگ پودری
به جهت ایجاد بیشترین خیس شوندگی در زمان پخت، هر دو عامل کشش سطحی و زاویه تماس رنگ پودری در فاز باید تا حد امکان کمترین مقدار را داشته باشد. زیر لایه نیز باید عاری از آلودگی های با کشش سطحی کم باشد.

چنین آلودگی هایی امکان دارد به طور جزئی در پوشش پودری حل شوند و جریانی به سمت نواحی مجاور که کشش سطحی بالاتری دارند، ایجاد کنند. این امر می تواند سبب تشکیل دهانه های آتشفشانی شود. مکانیسم دیگری که موجب این پدیده می شود، اختلاف بین کشش سطحی در سطح پوشش پودری است.

این دو اثر با افزایش روان کننده ها به حداقل ممکن می رسد، زیرا این مواد انتقال مکان های نا مناسب به طرف سطح را به حداقل رسانده و موجب یکنواختی کشش سطحی می شوند.افزودن یک ماده مناسب برای به دست آوردن یک کشش سطحی کم به حذف دهانه های آتشفشانی کمک می کند.

از طرف دیگر کشش سطحی کم به فرایند پراکندگی رنگدانه ها در طول عملیات روزن رانی (Extrusion) کمک می کند و ماده ای با گرانروی و کارایی کمتر ارائه می دهد . پس ، در پوشش های پودری باید توازن و تعادلی بین خواص عوامل جریانی در محصول ایجاد شود تا جریانی یکنواخت و روان به وجود آید.

همچنین، می توان ار هوپومرهای بوتیل آکریلیک یا کوپولیمر های 2-اتیل هگزین آکریلیک با وزن ملکولی 5000 تا 100000 نیز استفاده کرد. این مواد به شکل های گوناگون تجاری در دسترس هستند و معمولاً به شکل مایع 100% گرانرو یا 10-5 % master batch در رزین پایه یا به همراه یک ماده حامل سیلیکا با میزان فعالیت حدود 60% به کار برده می شوند.

معمولاً با مصرف حدود 5/0 % ماده فعال در ترکیب می توان کم شدن ایجاد دانه های آتشفشانی را انتظار داشت ، اما برای بهبود سطح و یکنواختی لایه رنگ این مقدار می تواند تا 5/1 % افزایش یابد. مصرف بیش از این مقدار موجب ایجاد ضخامت در پوشش رنگ پودری می شود.. برای غلبه بر این مشکل، واکنشگرها به نوعی تکامل یافته اند تا با رزین واکنش دهند.

رزین پلی استر و رزین های پلی استر اصلاح شده با پلی سیکلو هگزان در مقادیر 5/0-1/0 % کشش سطحی کمتری نسبت به پلی اکریلیک ها ایجاد می کنند. شفافیت آنها از شفافیت پلی اکریلیک ها در پوشش های شفاف بیشتر است، ولی باید به شکل Master batch به عنوان یک حامل سیلیکا مورد استفاده قرار می گیرند.

فلوئوروکربن ها نیز به عنوان یک عامل جریان یابی، زمانی که به مقدار بسیار کم افزوده شوند، خواص مطلوبی به رنگ می دهند.اما به علت  گران بودن آنها، کمتر مورد استفاده قرار می گیرند. این ترکیبات یکی از موثرترین مواد برای پودرهایی است که باید روی سطوح آلوده اعمال شوند.چند ماده گرمانرم با وزن مولکولی زیاد، مثل بوتیرات استات سلولز CAB نیز به عنوان عوامل ضد ایجاد دهانه آتشفشانی مطرح اند.

خرید رنگ پودری

 

 

 

500 کاراکتر باقیمانده است


امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
اشتراک گذاری:
    

تعداد بازدید امروز 310 | تعداد بازدید دیروز 29 | تعداد بازدید هفته 4344 | تعداد بازدید ماه 12197 | تعداد بازدید کل 209441

کلیه حقوق این سایت برای مالک سایت محفوظ است . طراحی سایت توسط آرمان وب

اتصال اینترنت وجود ندارد