فروش رنگ پودری | نگاهی به پوشش های پودری و تاریخچه آن : ساخت نخستین پوشش های پودری گرماسخت به سال های دهه 1950 در آمریکا باز می گردد که از اختلاط خشک و ساده رزین اپوکسی پودر شده، عامل پخت جامد و رنگدانه های آسیاب شده تهیه می شد.
فروش رنگ پودری و بررسی تاریخچه پوشش های پودری
در آن دوره به روش بستر سیال بر روی قطعه ای از پیش گرم شده پوششی با ضخامتی حدود 200 میکرون ایجاد می نمودند.
به دلیل اندازه ریز ذرات و اختلاط طبیعی اجزای مخلوط در بستر سیال شده، سیالیت موثر به سختی به دست می آمد و این امر منجر به نتایج غیر یکنواخت می شد.
کاربرد پوشش های پودری در آن زمان محدود به موارد خاصی از قبیل مقاومت خورندگی و عایق الکتریکی می شد.
در اواخر دهه 1950 تا اوایل 1960 یک شرکت شیمیایی در انگلستان و هلند دو روش جدید را جهت تولید پوشش های پودری ارائه نمود که عبارت بودند از روش B-Staging و روش مذاب Hot melt mixing .
فروش رنگ پودری و بررسی روش B-staging برای تولید پوشش های پودری
در روش B-staging رزین های اپوکسی مایع و سخت کننده های مایع تا یک حالت پخت جزئی واکنش می دادند. در این روش اجزا تشکیل دهنده به مواد جامد با نقطه ذوب پایین پلیمریزه شده و سپس توسط آسیاب پودر می گردیدند.
پودر حاصل از این روش سپس می توانست بر روی یک سطح اعمال شده و در دماهای بالاتر پخت شود و پوششی کاملاً شبکه ای تشکیل دهد. مشکل این فرایند حساسیت کم به تغییرات دما و در نتیجه اشکالات به وجود آمده در یکنواختی هر بار تولید بود.
فروش رنگ پودری و نگاهی به روش اختلاط مذاب در تولید رنگ پودری
از یک مخلوط کن گرمایی برای ذوب نمودن و ترکیب مواد جامد رزین اپوکسی، عامل پخت جامد و رنگدانه ها استفاده می شد. سپس این مواد سرد شده و بصورت یک لایه نازک در می آمد که نهایتاً در آسیاب به پودر تبدیل می شد.
این روش تنها به علت حضور یک نوع رزین اپوکسی با نقطه ذوب حدوداً 90 درجه سانتی گراد و یک عامل پخت با فعالیت میسر بود، برنامه پخت آن نیز بر اساس استاندارد روز کند بود.
نتایج حاصله از محصولات بر پایه اپوکسی به بعضی خواص کلیدی منجر شد که در کارهای بعدی مورد توجه قرار گرفت:فروش رنگ پودری
چسبندگی فوق العاده
جمع شوندگی کم در زمان پخت
مقاومت شیمیایی و خورندگی خوب
حداقل مقدار انتشار موار فرار رزین های جایگزین در پوشش های پودری
بررسی مشکلات موجود بر سر راه تولید نخستین پوشش های پودری
در نخستین پوشش های پودری به علت مصرف زیاد رزین اپوکسی دو مشکل جدی وجود داشت: پایداری در مقابل نور UV و مقاومت زردگرایی آن ها ضعیف بود. از این رو کاربردهایشان به استفاده در داخل ساختمان و مصارف غیر تزئینی محدود می شد.
برای غلبه بر چنین مشکلاتی، تحقیقاتی توسط شرکت های متعدد در دهه 1970 با هدف ساخت سامانه های مقاوم تر صورت گرفت. این پژوهش ها منجر به تولید رزین های پلی استر اشباع شد که امروزه در ترکیبات گوناگون رنگ های پودری مورد استفاده قرار می گیرد.
سامانه های پلی استر در ابتدا بر پایه رزین هایی با گروه فعال هیدروکسیل بودند که با هگزامتوکسی متیل ملامین شبکه ای می شدند. ولی آزاد کردن الکل در زمان پخت و پخت کند، از جمله معایبی بود که مانع از انتخاب آن ها گردید.
فروش رنگ پودری
- مشاهده این مطلب را از دست ندهید »فروش رنگ پودری و بررسی و آشنایی با مزایای رنگ پودری
فروش رنگ پودری
اشتراک
گزارش
نظرات من