بارگذاری...

رنگ پودری سایان رنگ

کاربر گرامی خوش آمدید

سایت در حال به روز رسانی می باشد

برای اطلاع از تخفیف ها، در خبرنامه عضو شوید

User Rating: 5 / 5

رنگ پودری الکترو استاتیک |  آشنایی با رنگ آمیزی الکترواستاتیک پودر

رنگ پودری الکترو استاتیک |  آشنایی با رنگ آمیزی الکترواستاتیک پودر : در روش رنگ آمیزی با رنگ الکترواستاتیک قطعات با باردار کردن رنگ انجام میشود،بدین صورت که رنگ دارای بار مثبت و قطعه دارای بار منفی میشود و سبب میشود که رنگ به قطعه چسبیده شده و پس از رنگ آمیزی  وارد کوره پخت رنگ میشود و در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد ودر مدت زمان ۱۰ تا ۲۰ دقیقه قطعه پخته میشود.

رنگ پودری الکترو استاتیک و بررسی رنگ آمیزی الکترواستاتیک پودر

لوازم و وسایل بسیاری وجود دارند که برای تکمیل و زیباتر شدن ظاهر آنها نیاز است که رنگ آمیزی شوند. در گذشته از رنگ های سنتی که با فرچه بر روی سطح مورد نظر مالیده می شد استفاده می شده است اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی در این زمینه و به وجود آمدن رنگ ها و دستگاه های رنگ آمیزی جدید و به روز کمتر کسی به سراغ این مدل از رنگ ها و رنگ آمیزی به این شیوه می رود و افراد مختلف سعی میکنند تا به سراغ نسل جدید رنگ که با نام رنگ پودری و رنگ الکترواستاتیک شناخته میشوند رفته و از آن برای انجام امور رنگ آمیزی خود استفاده نمایند.

بررسی رنگ پودری الکترو استاتیک

در حال حاضر خدمات رنگ پودری به عنوان یک جایگزین برتر در صنعت رنگ آمیزی مورد استفاده قرار میگیرد و توانسته است تا با توجه به کیفیت رنگ بر جای گذاشته و همچنین سهولت بیشتر در استفاده روز به روز از اهمیت قابل توجه تری در این صنعت برخوردار شود.

از جمله ویژگی های رنگ پودری می توان به این نکته اشاره کرد که برای استفاده از آن احتیاج نیست آنرا با هیچ نوع حلال دیگری مخلوط نمود و در کنار این ویژگی نسبت به رنگهای مایع آلودگی کمتری نیز ایجاد میکند و دوام و پایداری بالاتری نیز دارد.

یکی از انواع به روز رنگ که در صنعت رنگ آمیزی از آن استفاده می شود رنگ الکترواستاتیک می باشد این رنگ که با نام رنگ پودری الکترو استاتیک هم شناخته میشود دارای ویژگی های منحصر به فرد بسیاری است که در ادامه در رابطه با تمام ویژگی های آن و همچنین مزایای استفاده از آن برای رنگ آمیزی سطوح مختلف اشاره خواهیم کرد.

استفاده از خدمات رنگ پودری الکترو استاتیک برای رنگ آمیزی اجسام ادامه داشت تا اینکه در انگلستان روش خدمات رنگ پودری الکترو استاتیک برای به دست آوردن رنگ مورد نیاز و همچنین رنگ آمیزی جسم مورد نظر مورد استفاده قرار گرفت و پس از آن بود که استفاده از این رنگ و خدمات رنگ پودری به سرعت در جهان گسترش یافت و تعداد افراد و شرکت های بیشتری تمایل پیدا کردند تا برای رنگ آمیزی اجسام خود از رنگ الکترواستاتیک استفاده نمایند.

شاید بتوان علت کاهش محبوبیت رنگهای مایع در مقابل رنگ پودری را اینطور بیان کرد که برای تهیه رنگ مایع می بایست از حلالها استفاده نمود و در صورت استفاده نکردن از آنها نمیتوان رنگ با کیفیتی تهیه نمود در کنار این موارد به علت بوی بسیار زیادی که این نوع رنگ از خود منتشر می کند لازم است تا در محیط باز و یا دارای سیستم تهویه هوا نسبت به رنگ آمیزی با آن اقدام نمود که این خود سبب افزایش مصرف انرژی برای رنگ آمیزی خواهد شد.

این در حالی است که رنگ پودری از ترکیب نوعی رنگ خشک به دست می آید برای استفاده نیازی به ترکیب شدن با مواد دیگری ندارد و از نظر قیمت تمام شده به صرفه تر و همچنین در حفظ محیط زیست رنگ پودری دارای سازگاری بیشتری می باشد.

تاریخچه پیدایش رنگ الکترواستاتیک

از رنگ الکترواستاتیک نخستین بار در دهه 1950 در ایالات متحده آمریکا استفاده شد. در این دهه پودر زرین  اپوکسی  به همراه پیگمن و چند ماده دیگر با یک دیگر پودری را تشکیل می دادند که به آن پودر رنگ الکترواستاتیک گفته میشد. در آن سالها روش رنگ آمیزی با رنگ الکترواستاتیک به این صورت بود که ابتدا قطعه مورد نظر را به حد زیادی داغ میکردند و سپس به صورت یکباره در مخزنی از پودر رنگ الکترواستاتیک قرار می دادند. با توجه به گرمی سطح جسم پودر رنگ الکترواستاتیک به خوبی به جسم مورد نظر چسبیده و لایه ضخیمی از رنگ را بر روی آن ایجاد می کرد.

برای اینکه بتوانید به وسیله رنگ پودری قطعه یا وسیله ی مورد نظر خود را رنگ آمیزی نمایید می بایست مراحل زیر به ترتیب انجام شود. برای شروع می بایست ابتدا پودر میکرونیزه در داخل تفنگ مخصوص رنگ آمیزی ریخته شود، در داخل تفنگ رنگ آمیزی پودر مربوطه تحت ولتاژ بالا باردار شده و در ادامه از لوله تفنگ به کمک فشار باد عبور داده میشود و با فشار مناسب رنگ مربوطه بر روی قطعه مورد نظر پاشیده میشود.

با توجه به اینکه قطعه مربوطه دارای بار الکتریکی منفی می باشد دانه های باردار شده رنگ را به خود جذب می نماید به دلیل اندازه کوچکی که پودر های این نوع رنگ دارند رنگ به صورت یک نواخت بر روی سطح مورد نظر پخش می شود و هیچ نقطه رنگ نشده ای بر روی سطح باقی نمی ماند.

نحوه ی استفاده از رنگ پودری الکترو استاتیک

امروزه برای استفاده از رنگ الکترواستاتیک ذرات و رزین خشک با رنگ مورد نظر مشتری ترکیب می شود و پس از آن به کمک تفگ مخصوص به سطوح مورد نظر پاشیده میشود.

در زمان پاشیدن رنگ بر رروی سطح مورد نظر با توجه به اینکه رنگ دارای بار مثبت و جسم مورد نظر به علت اتصال یافتن به زمین به کمک سیم ارت دارای بار منفی شده است رنگ به خوبی به سطح جسم چسبیده و باعث پوشیده شدن سطح آن می شود. پس از اینکه رنگ آمیزی به کمک رنگ الکترواستاتیک انجام شد می بایست برای تثبیت رنگ بر روی جسم مورد نظر آنرا درون کوره ای با درجه مشخص و در مدت زمان معینی قرار داد.

شاید رنگ آمیزی به کمک رنگ الکترواستاتیک به ظاهر ساده باشد اما برای اینکه فرایند رنگ آمیزی به خوبی پیش رود می بایست مراحل مختلفی را انجام دهید که از جمله این موارد می توان به چربی گیری و آبکشی گرم، فسفاته آهن و کروماته، آب کشی سرد و سیلر کروماته  اشاره نمود. پس از انجام رنگ آمیزی به کمک رنگ پودری جسم مورد نظر می بایست به مدت 13 دقیقه در کوره تحت دمای 200 درجه سانتی گراد قرار گیرد تا رنگ پودری به خوبی بر روی آن ثابت شود.

500 کاراکتر باقیمانده است


امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
اشتراک گذاری:
    

تعداد بازدید امروز 414 | تعداد بازدید دیروز 29 | تعداد بازدید هفته 4448 | تعداد بازدید ماه 12301 | تعداد بازدید کل 209545

کلیه حقوق این سایت برای مالک سایت محفوظ است . طراحی سایت توسط آرمان وب

اتصال اینترنت وجود ندارد