بارگذاری...

رنگ پودری سایان رنگ

کاربر گرامی خوش آمدید

سایت در حال به روز رسانی می باشد

برای اطلاع از تخفیف ها، در خبرنامه عضو شوید

User Rating: 0 / 5

مقایسه رنگ پودری با رنگ مایع

مقایسه رنگ پودری با رنگ مایع : در دنیای بزرگ صنایع هوایی، اتومبیل و لوازم خانگی بحثی داغ همواره وجود داشته است ، برای پوشش سطوح فلزی رنگ مایع بهتر است یا رنگ پودری؟ حقیقت این است که هر یک از این دو نوع پوشش مزایای خاص خود را دارند. با این حال، برای انتخاب صحیح باید ابتدا خصوصیات، مزایا و معایب رنگ‌های پودری و مایع را بشناسیم. در این مطلب قصد داریم به مقایسه رنگ پودری و رنگ مایع بپردازیم.

آشنایی با رنگ پودری و رنگ مایع

پوشش نهایی که بر روی فلزاتی مانند آهن و فولاد اعمال می‌شود تنها جنبه زیبایی و دکوراتیو ندارد. اگر سطح فلزاتی که آهن دارند بی حفاظ در مقابل اکسیژن رها شوند دچار زنگ زدگی و پوسیدگی می‌شوند. پس پوشش رنگ باید توان محافظت از فلزات در برابر پوسیدگی را داشته باشد.

برای پوشش دادن و محافظت از سطوح فلزی می‌توان هم از رنگ مایع و هم رنگ پودری استفاده کرد. این دو نوع پوشش از رزین، افزودنی و رنگ دانه تشکیل می‌شوند. اما تفاوت این دو نوع رنگ در عامل حلال است؛ رنگ های مایع دارای عامل حلال هستند و رنگ های پودری فاقد حلال.

وجود همین حلال است که رنگ های مایع را به شکل مایع نگه می‌دارد. در مقابل، رنگ پودری به صورت پودرهای خشک اجرا و به کارگرفته می‌شوند. تمام تفاوت‌های رنگ پودری و رنگ مایع، از جمله روش‌های اجرا، ظاهر رنگ و بافتی که روی سطح ایجاد می‌کنند، ترکیب و تطابق رنگ، ابزار و لوازم اجرا و الزامات آموزشی شخص اجراکننده از همین تفاوت در ترکیب شیمیایی آن‌ها نشات می‌گیرد.

بررسی فرایند اعمال رنگ

با اینکه رنگ های مایع و رنگ های پودری (جامد) به حالت‌های متفاوتی به کار گرفته می‌شوند، روش‌های اجرای آن‌ها برای مصارف صنعتی شباهت‌های بسیاری دارند. فرایندهای آماده‌سازی سطوح که پیش از اجرای رنگ لحاظ می‌شود برای هر دو نوع پوشش کاملا یکسان است. پیش از اینکه هر نوع پوشش و رنگی اعمال شود، سطح کار باید کاملا تمیز شود. هر گونه چربی، آلودگی و رطوبت می‌تواند قدرت چسبندگی رنگ را تحت تاثیر قرار دهد.

 پس از انجام تمیزکاری‌های لازم، فرایند اجرای رنگ کمی متفاوت می‌شود.

آشنایی با رنگ پودری

در فرایند اجرای پوشش های پودری، پودر خشک به وسیله ابزاری به نام تفنگی الکترواستاتیک به سطح بیرونی فلز شلیک می‌شود. این تفنگ به پودرهای رنگی بار الکتریکی منفی القا می‌کند و این ذرات باردارشده به قسمت ارت شده جذب می‌شوند که حاصل آن سطحی صاف و یکنواخت با سرعت اجرای بالا است.

پس از اینکه ضخامت این پوشش به اندازه مطلوب رسید، قطعه رنگ شده داخل یک کوره حرارتی قرار می‌گیرد. حرارت این محیط سبب می‌شود ذرات پودر رنگ حالتی مانند ژله پیدا کنند و به هم بچسبند و پیوند بخورند. نتیجه آن سطحی سخت، صاف و یکنواخت می‌شود.

رنگ مایع

رنگ های مایع با رنگپاش روی سطح پاشیده می‌شوند. این رنگ نیز به صورت الکترواستاتیک شارژ می‌شود،ولی تاثیر این شارژ بسیار کم‌تر و ضعیف‌تر است. در حالیکه رنگ‌های پودری به آسانی و تقریبا بدون تلاش خاصی، سطحی کاملا صاف و یکنواخت ایجاد می‌کنند، اجرای رنگ‌های مایع نیاز به تخصص و آموزش دارد تا از شره کردن و یا طبله کردن رنگ جلوگیری شود.

500 کاراکتر باقیمانده است


امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
اشتراک گذاری:
    

تعداد بازدید امروز 327 | تعداد بازدید دیروز 29 | تعداد بازدید هفته 4361 | تعداد بازدید ماه 12214 | تعداد بازدید کل 209458

کلیه حقوق این سایت برای مالک سایت محفوظ است . طراحی سایت توسط آرمان وب

اتصال اینترنت وجود ندارد